Cap Free Palestine

kr. 185,00

bg_image

Free palestine

Unisex kasket med justerbar lukning.

100% bomuld

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Cap Free Palestine

I dag er Vestbredden nominelt kontrolleret af det palæstinensiske selvstyre og er under israelsk besættelse. Dette kommer i form af israelske tropper, som håndhæver israelske sikkerhedsrestriktioner for palæstinensiske bevægelser og aktiviteter, og israelske “bosættere”, jøder, der bygger stadigt voksende samfund på Vestbredden, som effektivt nægter landet til palæstinensere. Gaza er kontrolleret af Hamas, et islamistisk fundamentalistisk parti, og er under israelsk blokade, men ikke besættelse af landtropper.

Den primære tilgang til at løse konflikten i dag er en såkaldt “tostatsløsning”, der ville etablere Palæstina som en selvstændig stat i Gaza og det meste af Vestbredden, og overlade resten af landet til Israel. Selvom to-statsplanen er klar i teorien, er de to sider stadig dybt uenige om, hvordan man får den til at fungere i praksis.

Cap free palestine

Alternativet til en to-statsløsning er en “én-statsløsning”, hvor hele jorden bliver enten ét stort Israel eller ét stort Palæstina. De fleste iagttagere mener, at dette ville forårsage flere problemer, end det ville løse, men dette resultat bliver mere sandsynligt over tid af politiske og demografiske årsager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.