no gangsters in paradise

Free Palestine T-Shirt

kr. 250,00

bg_image

Free Palestine t-shirt

Vi burde huske på at det nu er næste 75 år siden at Palæstina blev besat, vi har brug for at stå sammen om at tale mod besættelsen af landet.
Vores budskab er enkelt – Free Palestine!

 • Free Palestine– Leveringstid fra 3–5 dage.
  – 14 dages returret
 • BESKRIVELSE
  T-shirt designet i Danmark
  Varen har OEKO TEK Certificering
 • MATERIALE OG PLEJE
  – 100% bomuld
  – 350 g/m2
  Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning

Størrelsesguide:

I CM XS S M L XL 2XL 3XL
Halv Bryst 46 48 51 55 62 65 67
Længde 64 67 72 75 76 78 79

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Free Palestine t-shirt

“Palæstina” var på et tidspunkt et almindeligt navn, der blev brugt indtil 1948 til at beskrive den geografiske region mellem Middelhavet og Jordanfloden, tager man fat i det gamle testemente finder man også navnet deri, Iza / Jesus befandt sig i Palestine.

I dens historie har assyrerne, babylonierne, perserne, grækerne, romerne og egypterne blandt andre kontrolleret Palæstina på et eller andet tidspunkt. Det Osmanniske Rige styrede regionen fra 1500-tallet gennem 1917. Efter 1. Verdenskrig blev Palæstina administreret af Det Forenede Kongerige under et mandat modtaget i 1922 fra Folkeforbundet. Palæstinas moderne historie begynder med opsigelsen af det britiske mandat, delingen af Palæstina og oprettelsen af Israel og den efterfølgende israelsk-palæstinensiske konflikt.

 

Free Palestine
Free Palestine

I dag er muslimerne blevet tvunget væk fra deres hjem og land, mange er flygtet til Syrien for at finde fred. Vi som muslimer kan ikke finde os i at nogle mener at Palæstina er deres land, muslimer lukker dem ind, som det gamle ordsprog siger, “Giv en lillefinger, og de tager hele armen”. Desværre er det gået så vidt at de skyder muslimer for sjovt. Vi kan gøre vores bedste for at gøre verden opmærksom på at de skal have deres land tilbage. Denne free Palestine t-shirt er et godt eksempel og har det budskab som alle burde forstå, “Free Palestine” befri Palæstina nu!

Farve

Sort, Burgundy, Skov Grøn, Rød

Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large, XXX-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.