Free Palestine

kr. 445,00

bg_image

Free Palestine

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
Hættetrøje designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering
Kængurulomme
Flaget er broderet
2 farver: Navy Brun og Sort

MATERIALE OG PLEJE
– 65% bomuld
– 35% polyester
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Free Palestine

“Palæstina” var på et tidspunkt et almindeligt navn, der blev brugt indtil 1948 til at beskrive den geografiske region mellem Middelhavet og Jordanfloden, tager man fat i det gamle testemente finder man også navnet deri, Iza / Jesus befandt sig i Palestine.

I dens historie har assyrerne, babylonierne, perserne, grækerne, romerne og egypterne blandt andre kontrolleret Palæstina på et eller andet tidspunkt. Det Osmanniske Rige styrede regionen fra 1500-tallet gennem 1917. Efter 1. Verdenskrig blev Palæstina administreret af Det Forenede Kongerige under et mandat modtaget i 1922 fra Folkeforbundet. Palæstinas moderne historie begynder med opsigelsen af det britiske mandat, delingen af Palæstina og oprettelsen af Israel og den efterfølgende israelsk-palæstinensiske konflikt.

I dag er muslimerne blevet tvunget væk fra deres hjem og land, mange er flygtet til Syrien for at finde fred. Vi som muslimer kan ikke finde os i at nogle mener at Palæstina er deres land, muslimer lukker dem ind, som det gamle ordsprog siger, “Giv en lillefinger, og de tager hele armen”. Desværre er det gået så vidt at de skyder muslimer for sjovt. Vi kan gøre vores bedste for at gøre verden opmærksom på at de skal have deres land tilbage. Denne hoodie er et godt eksempel og har det budskab som alle burde forstå, “Free Palestine” befri Palæstina nu!

Vægt 0,350 kg
Størrelse

X-Small, Small, Medíum, Large, X-Larage, XX-Large

Farver

Sort, Navy Brun

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.