Handala Palestine

kr. 475,00

bg_image

Handala Palestine

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
Hættetrøje designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering
Kængurulomme
1 farve: Hvid

MATERIALE OG PLEJE
– 65% bomuld
– 35% polyester
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Handala Palestine.

Fra cirka 1975 til 1987 skabte Naji Al-Ali tegneserier, der skildrer kompleksiteten af de palæstinensiske flygtninges situation. Disse tegninger er stadig relevante i dag, og Handala, flygtningebarnet, der er til stede i enhver tegneserie, er fortsat et stærkt symbol på det palæstinensiske folks kamp for retfærdighed og selvbestemmelse.
Naji Al-Ali skrev: “Barnet Handala er min signatur, alle spørger mig om ham, uanset hvor jeg går. Jeg fødte dette barn i Golfen, og jeg præsenterede ham for folket. Han hedder Handala, og han har lovet folket, at han vil forblive tro mod sig selv. Jeg tegnede ham som et barn, der ikke er smuk; hans hår er som håret på et pindsvin, der bruger sine torne som et våben. Handala er ikke et fedt, glad, afslappet eller forkælet barn. Han er barfodet som flygtningelejrens børn, og han er et ikon, der beskytter mig mod at lave fejl. Selvom han er ru, lugter han af rav. Hans hænder er foldet bag hans ryg som et tegn på afvisning på et tidspunkt, hvor løsninger præsenteres for os på den amerikanske måde.”

Handala blev født ti år gammel, og han vil altid være ti år gammel. I den alder forlod jeg mit hjemland, og når han vender tilbage, vil Handala stadig være ti, og så begynder han at blive voksen. Naturlovene gælder ikke for ham. Han er unik. Tingene vil blive normale igen, når hjemlandet vender tilbage.

Jeg præsenterede ham for de fattige og kaldte ham Handala som et symbol på bitterhed. Først var han et palæstinensisk barn, men hans bevidsthed udviklede sig til at have en national og derefter en global og menneskelig horisont. Han er et simpelt, men hårdt barn, og det er derfor, folk adopterede ham og følte, at han repræsenterer deres bevidsthed.”

Størrelse

Large, Lille, Medium, Small, Stor, x-Large, xx-Large, xxx-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.