I Love My Prophet Muhammad

kr. 250,00

bg_image

I love my Prophet Muhammad

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
T-shirt designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering

MATERIALE OG PLEJE
– 100% bomuld
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

I CM XS S M L XL 2XL 3XL
Halv Bryst 46 48 51 55 62 65 67
Længde 64 67 72 75 76 78 79

 

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

I love my Prophet Muhammad

I en verden, hvor muslimer kæmper for at udføre gode gerninger i omfanget af ledsagerne og de retfærdige forgængere, er det betryggende at vide, at ved blot at elske Allahs Sendebud, kan vi garanteres hans nærhed på opstandelsens dag. Anas fortæller også, at:
“En mand spurgte engang profeten ﷺ om timen (dvs. dommedag) og sagde: “Hvornår vil timen være?” Profeten ﷺ svarede: “Hvad har du forberedt til det?” Manden sagde: “Intet, bortset fra at jeg elsker Allah og hans apostel.” Profeten ﷺ sagde: “Du vil være sammen med dem, du elsker.” Vi havde aldrig været så glade, som vi var ved at høre profetens ordsprog (dvs. “Du vil være sammen med dem, du elsker.”) Derfor elsker jeg profeten Abu Bakr og ‘Umar, og jeg håber, at jeg vil vær med dem på grund af min kærlighed til dem, selvom mine gerninger ikke ligner deres.” – Sahih Al Bukhari

Ved at følge i profeten Muhammeds ﷺ fodspor vil du ikke kun bevise din kærlighed til Budbringeren, men du vil også opnå Allahs kærlighed, som det står skrevet i Koranen:
“(O Sendebud) Sig: “Hvis i elsker Allah, så følg mig, og Allah vil elske jer og tilgive jeres synder. Allah er den atter tilgivende og barmhjertige” – Koranen 3: 31

Må Allah gøre os oprigtige i vores kærlighed til profeten ﷺ og gøre os til dem, der følger hans fodspor.

Findes der noget du elsker højere end Allah og Hans Profet , nej vel! Derfor er det perfekt at bære denne t-shirt med stolthed og sprede budskabet “I love my Prophet Muhammad” med stolthed.
Vi har ikke tilføjet så det på den måde også er muligt at bære den på toilettet uden at du skal dække den til eller tage den af.

Farve

Asphalt, Sort, Blue Fog, Burgundy, Skov Grøn, Heather Grå, Mocha, Rød, Hvid

Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large, XXX-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.