no gangsters in paradise

I love my Prophet

kr. 475,00

bg_image

I love my Prophet Muhammad

– Leveringstid fra 3-5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
Hættetrøje designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering
Kængurulomme
2 farver: Grå og Sort

MATERIALE OG PLEJE
– 65% bomuld
– 35% polyester
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

I love my Prophet Muhammad


En mand spurgte Profeten omkring den sidste time (dommedagen) ved at sige, “Hvornår vil den sidste time komme?”
Profeten svarede, “Hvad har du forberedt til den?”
Manden sagde, “Ikke noget, udover at jeg elsker Allah og hans Profet.”
Derpå svarede profeten , “Du vil være med dem du elsker.”

Vi har aldrig været så glade for at høre disse ord fra profeten (Du vil være med dem du elsker) Derfor elsker jeg Profeten, Abu Bakr og Umar, og håber på at jeg vil være sammen med dem, på grund af min kærlighed til dem, selvom mine gerninger ikke ligner deres.

—Sahih al-Bukhari

Det er en del af den menneskelige natur at efterligne andre i deres adfærd, interesser og moralske værdier, især med dem, vi beundrer. Faktisk er profetens fremragende karakter en form for skønhed, der fangede manges hjerter. Derudover har Allah s.w.t erklæret os i Koranen,

 

“I har sandligt et smukt forbillede i Allahs sendebud for enhver som sættwe sit håb til Allah og den yderste dag og ihukommer Allah meget.”

(Surah Al-Ahzab, 33:21)

I dette vers nævnte Allah s.w.t specifikt profeten for at være de troendes bedste eksempel. Dette inkluderer alle aspekter af profetens liv, fra hans ord og handlinger til betingelser. Bortset fra hans fysiske aspekt er han også det perfekte eksempel på åndelig ekspertise. Ydermere kan vi også forstå ud fra dette vers, at profeten viste os den bedste livsstil, hvilket betyder, at det gavner de troende både i denne verden og i det hinsidige.

Selvom vi endnu ikke har mødt profeten , er det et normalt fænomen at elske en person, vi endnu ikke fysisk har mødt personligt. Anas bin Malik rapporterede en hadith, som profeten sagde:

“Jeg ville ønske, jeg kunne møde mine brødre.” Ledsagerne sagde: “Er vi ikke dine brødre?” Profeten sagde: “I er mine ledsagere, men mine brødre er dem, der tror på mig, selvom de aldrig så mig.”

– Imam Ahmad

 

Vi har undersøgt om det er tilladt at have tryk med ordene “I love my prophet Muhammad” på en t-shirt eller hoodie. Så længe der ikke står Allahs navn er det ikke et problem at have på når man eksempelvis træder ind på et toilet, men der skal selvfølgelig vises en form for respekt når man børe sådan en hoodie eller t-shirt med dette tryk. Men det er ikke haram at have på.

Vægt 0,350 kg
Farve

Lys Grå, Sort

Størrelse

Large, Medium, Small, x-Large, xx-Large, xxx-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.