Islamiske Plakater – 3 pack

kr. 375,00

bg_image

Islamiske Plakater – 3 pack

3 højkvalitets plakater, med stærke budskaber.
3 farver – Guld, sølv, og pink
Størrelse: 50 x 70 cm

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Islamiske Plakater – 3 pack

Vi elsker alle at dekorere vores hjem med smukke ting, og når det kommer til at tilføje et strejf af religiøs kunst, er islamiske plakater vejen at gå. De ser ikke kun godt ud, når de hænger på din væg, men de kan også hjælpe dig til at føle dig åndeligt forbundet med din tro. Der er en bred vifte af plakater derude, lige fra enkle motiverende citater til inspirerende billeder og mere.

Kvalitet Plakat

En plakat er et stort stykke papir eller stof med tekst trykt på den ene side. Udtrykket “plakat” kommer fra det latinske ord “postere”, som betyder “at lægge på”. Plakater kan vises på offentlige steder (f.eks. på vægge) eller distribueres mere privat med posten – især håndsedler og broadsides; disse kaldes regningsplakater, hvis de reklamerer for en specifik performer eller begivenhed frem for generelt reklamemateriale såsom kommercielle produkter. De første plakater var håndsedler, som var opsat uden for taverner af London-nyhedsleverandører for at reklamere for deres seneste tilbud; disse har udviklet sig til moderne brochurer og andre trykte materialer produceret i dag med digital trykteknologi såsom flexografiske presser.

plakat tekst

Budskabet

Start with Bismillah – Hver gang du ser plakaterne på dit valgte sted vil du blive påmindet om hvad du altid skal starte med.
Håb med Inshallah – Vi skal altid håbe med Inshallah da vi aldrig ved hvad den næste tid bringer os.
Slut med Alhamdulillah – Afslut altid med Alhamdulillah, for alt vi har kan vi kun takke Allah for.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Guld, Sølv, Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.