Miswak (Stor)

kr. 25,00

På lager

bg_image

MIswak

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Miswak

Dårlig ånde er fortsat et problem for mange. Det kan ikke kun genere folk omkring dem, det kan også genere dem, der har det. Det er aldrig nemt at indrømme præcis, hvor meget det kan genere dem, der har dårlig lugt i denne henseende. Og netop i denne henseende hjælper benægtelse sjældent.

Du tror måske, at der ikke er nogen løsning på dette, eller at der ikke er nogen vej mod upåklagelighed i dette område. Du behøver sjældent at tænke to gange på at dække din mund under dine spontane gaber, og indimellem kan du føle dig flov over at tale med andre på små afstande.

Der er ikke noget at være flov over, siger du, i forsøg på at forsikre dig selv om, at ikke alle er kræsne, når det kommer til dårlig ånde. Det er, indtil du selvfølgelig bevidst indser, at individer bevæger sig en tomme eller to væk fra dig, mens du taler.

Selvfølgelig kan det være et følsomt emne, især fordi det har potentialet til at spille med en persons selvtillid. Dette er forståeligt, fordi ingen ønsker at føle sig ubehagelige eller blive opfattet som urene. Derfor er det bestemt et emne af betydning og værd at give lidt opmærksomhed.

Når alt kommer til alt, og vigtigst af alt, er dårlig ånde normalt et rødt flag, der indikerer dårlig mundsundhed. Dårlig mundsundhed er en advarsel for at fortælle os, at en hel masse andre dårlige ting kan eller forekommer som sår, tandkødsbetændelse og hulrum.

Og i så fald kan en miswak være lige den særlige ting, du leder efter for at reducere eller endda eliminere dine mundsundhedsproblemer, In sha Allah.

miswak

Hvad er en miswak?

En miswak er en kvist på størrelse med en blyant, der bruges som et naturligt middel til at rense tænder tilstrækkeligt gennem en blid tygge- og børsteproces, som ofte blev praktiseret i den tidlige islamiske periode.

Det er dog mere end din sædvanlige tandbørste eller andet bærbart tandrensningsudstyr, som du måske insisterer på er i “must have”-kategorien, såsom din mundskyl, tandpasta, tandtråd osv. Det er alle ting, du sandsynligvis aldrig går glip af at smide i din bagage under dine lange rejser.

Forestil dig stort set alle fordelene ved disse anset væsentlige ting i en 15 cm pind. Forbløffende, ikke?

Normalt afledt af Salvadora persica-træet, også kendt som tandbørstetræet, tjener en miswaks naturlige egenskaber som kemisk plakkontrol. Dette sker samtidig med, at der ydes mekanisk plakkontrol gennem kontakt mellem kvisten og tændernes overflader – helt naturligt.

Egenskaber og fordele ved miswak

Så hvad betyder det præcist, og hvad gør en miswak unægteligt fantastisk? Nå, hvad angår talrige forskere, er de antimikrobielle virkninger af miswaks blevet veldokumenteret efter opdagelsen af ​​dens perfekte kemiske sammensætning, der hjælper med at opnå et godt oralt velvære.

For eksempel indtager silicaen fundet i miswaks rollen som et slibemiddel, som har evnen til at fjerne tandpletter, hvilket resulterer i renere tænder.

Tanniner, der findes i miswaks, spiller rollen som astringerende stoffer (en kemisk forbindelse, der forårsager sammentrækning af væv for at stoppe blodgennemstrømningen), hvilket viste sig at hjælpe med at mindske mærkbar tandkødsbetændelse.

Calcium mættet i spyttet, som et resultat af miswak brug, viste sig at bidrage til remineralisering af tandemalje, hvilket understøtter produktionen af ​​stærkere tænder generelt.

De harpikser, der findes i det, danner et lag over emaljen for at tjene som beskyttelse mod yderligere mikrobiel skade.

Selvfølgelig er mange andre medicinske egenskaber blevet opdaget og bekræfter de omfattende fordele, miswaks har mod oral sundhed, som alle uundgåeligt hjælper med at få en bedre ånde!

Miswaken i islam

Det er ikke underligt, at profeten Muhammad ṣallallāhu ‘alayhi wa sallam (Allāhs fred og velsignelser være med ham) lagde så stor vægt på miswaken i den grad, hvor han ville have beordret brugen af den ved hver bøn, hvis den ikke var blevet byrdefuld. for de troende.

Profetne Muhammad ṣallallāhu ‘alayhi wa sallam sagde:
“”Var jeg ikke bange for, at det ville være hårdt for mine følgere, ville jeg beordre dem til at bruge siwaken (som obligatorisk, til at rense tænderne).” [Bukhari]

På grund af sin storslåede barmhjertighed skånede vores profet ṣallallāhu ‘alayhi wa sallam (Allāhs fred og velsignelser med ham) sit folk fra oplevede vanskeligheder. Ikke desto mindre viser det niveau af betydning, som han ṣallallāhu ‘alayhi wa sallam (Allāhs fred og velsignelser være med ham) tilskrev det gennem ovenstående hadith klart, at en miswak er utvivlsomt hinsides et stykke kvist brækket af et træ. Dens fordele er uendelige!

Mens miswak er forbundet med god mundhygiejne, som en del af renlighed, der opfordres kraftigt til i islam, er miswak også forbundet med god og behagelig lugt, en anden værdi, der fremmes i denne religion.

Profetne Muhammad ṣallallāhu ‘alayhi wa sallam sagde:
“Hudhaifa raḍyAllāhu ‘anhu (må Allah være tilfreds med ham) fortalte, at når som helst profeten ṣallallāhu ‘alayhi wa sallam (fred og velsignelser være med ham) rejste sig til Tahajjud bøn, plejede han at rense sin mund (og tænder) med Siwak.” [Bukhari]

Dette viser, at miswaken er passende at bruge, når lugten af munden ændrer sig som følge af at afholde sig fra mad og vand i en længere periode, eller endda som følge af at spise mad, der har stærk lugt.

Kort sagt understreges brugen af miswak før bøn og efter opvågning. Dens forbindelse med mundtlig renhed og behagelig lugt er implicit og eksplicit dokumenteret i islamisk litteratur og meget senere i videnskabelig forskning.

Ydermere bør den åndelige fordel i form af opnåelse af Allahs subḥānahu wa ta’āla (herliggjort og ophøjet være Han) fornøjelse og genoplivning af profetens ṣallallāhu ‘alayhi wa sallam (fred og velsignelser fra Allah være med ham) tages godt i betragtning. .

Er miswak bedre end en tandbørste?

En af hovedårsagerne til, at jeg elsker at bruge miswak, er på grund af dens bekvemmelighed. Da der ikke kræves tandpasta eller vand, bruger jeg den umiddelbart efter jeg har fået mad eller nippet til noget kaffe for at beskytte mine tænder mod pletter og det frygtede ‘noget-stikker-i-tænderne’-smil.

På grund af den seneste tendens til at undgå kemiske produkter og gå over til naturlige og mere økologiske produkter, er miswak den perfekte mulighed for folk, der ønsker at undgå alle de kunstige stoffer, der findes i tandpastaer og mundskyllevand.

Lad os genoplive denne stærkt anbefalede sunnah og 100 % naturlige metode til at opretholde mundsundhed og hygiejne: Lad os beslutte at begynde at bruge miswak mindst én gang om dagen, fra i dag In sha Allah!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.