Nyheder

Nyheder og Blog

Viden

Hvad er Islam

Hvad er Islam? Islam er en abrahamisk monoteistisk religion baseret på den islamiske profet Muhammeds [...]

LÆS MERE

Nyheder og blog

Her får du lidt af det hele, normal viden som dybdegående viden. Viden kommer primært fra Allah eller en af hans sendebude (fred være med ham). Sådan noget som hvad er de 5 føjler, hvem er Allah, hvordan man beder, hvordan laver man wudu, hvad betyder sabr (tålmodighed), hvorfor er vi skabt, mirakler fra Quran og Hadith og så videre. Må Allah gøre det nemt for os, og give os den rette forståelse af hvad der bliver skrevet, og tilgive os for vores fejl.

Det vil også være her vi lave opslag om vores nyeste tilføjet vare, det vil sige en dybere gådnede og detaljeret beskrivelse af det nye produkt.

Skulle der forkomme et event som vi deltager i, vil det også blive slået op her med alle detaljer med hvor og hvordan det kommer til at forgå.

Blog delen, vil med tiden blive med en bedre forståelse af vores nyeste design der bliver solgt i vores shop betyder, og hvordan vi bruger det i dagligdagen. Det vil også være her, hvor vi vil slå konkurreancer og vinderne op. Der kommer inshallah til at ske meget her på siden, så hvis den har fanget din interesse ville det være en god ide at sætte siden ind som favorit, og ven tilbage for at se de nyeste designs og opslag vil laver. Skulle der være noget du er utilfreds med eller noget vi skal ligge mere fokus på, kan du altid skrive til os via vores mail: info@al-muslim.dk

Vi håber på at Allah vil guide os til den rette vej, og fritage os fra fristelser fra det onde.