Vi har en mission med denne web shop, som er at frembringe det smukke budskab om sandheden fra den smukke religion Islam, som vores udtænkt slogan siger “Spred budskabet med stil”. Vi er et hold designer har sammen fået sat denne hjemmeside og webshop op, og derefter designet de forskellige tryk og logoer til vores helt unikke kollektion. Vi vil med tiden (In sha Allah) udgive flere unikke designs. Alle vores hoodies, t-shirts og caps er lavet af 100% organisk stof, og købt her i danmark. Vi går meget op i vores kvalitet, derfor er det vigtigt for os at vi kun sælger noget vi selv kan være tilfreds og selv vil gå med.

Fremtiden
Vi vil gennem vores overskuldet få opsat flere forskellige konkurrencer, så som at vinde en hoodie, en t-shirt eller noget helt andet fra al-Muslims web shop. Men det helt store vil være at få bygget en brønd i et udvalgt land, som en af vores kunder vil vælge og få sat et ønsket navn på. Det behøver ikke at være et islamisk land, for vi er alle skabt af den sammen Skaber, og derfor skal vi stå sammen i alle lande. Vi vil bare gøre det så godt som muligt, så alle er tilfredse med vores arbejde.

En anden drøm er at vi i fremtiden kan åbne en fykisk butik / shop i store københavns område, hvor der er et tilknyttet bederum som alle kan benytte. Det ville være fantastisk for både dig og os. Få lavet en dawah stand, hvor man igen kan sprede det gode budskab til dem som skulle finde det intersant.

Vi går alt dette i Allahs navn for at opnå Hans tilfredshed med vores arbejde for Han’s sag. Ingen er større end Allah, ingen værdig at tilbede end Allah, skaberen af alt ting, den mest barmhjertige, den tilgivende. Allah er én, og Muhammad (sa lalahu alaihim wa salem) var Hans størreste og sidste profet til menneskeligheden.

Formålet
Når man køb et af vores designs fra vores shop og har du vores design på i offentligheden eller til en bestemt særlighed, det kunne være i form af hoodie, t-shirt eller cap. Vores design kunne tiltrække lidt opmærksomhed og i nogle tilfælde vil de komme og forhøre sig om hvad trykket betyder, og på den måde kan kan man sprede budskabet med stil. Det vil sige at svare med gode maner, og med det rette svar. Det er derfor vi har sat forskellige betydninger under hvert design vi har lavet, så man har mulighed for at finde det svar man søger.

Udover hoodies, t-shirts og caps har vi også andre unikke ting i vores shop her, for eksempel Koranen (Quran) i højt kvalitet, kufi, bedetæpper, abaya, rammer, tasbih, plakatter, koran-holder, figur, bøger og meget mere. Vi er altid på udkig efter noget helt unikt som kan udsmykke de forskellige hjem, moskeer, kontorer og andre steder der skulle være behov.

Shop betaling mulighed:
Der er også mulighed for opdeling af din ordre, det gør du ved at oprette en bruger hos AnyDay (åbner i nyt vindue/fane). Vi har valgt AnyDay fordi der ikke vil blive pålagt nogle ekstra kroner eller afgifter, derfor forholder vi os fra renter og andre dumme gebyr. Med andre ord, AnyDay er halal / Tilladt.

Er du butiksindhaver og gerne vil lave engros sælge med vores egen fremstillet produkter, kan der skrives til os fra vores kontakt side.

Vi håber på at vi kan levere hvad du ønsker – God dag – As-Salamu Alaikum.

Hilsen al-Muslim Team