One Ummah T-Shirt

Original price was: kr. 250,00.Current price is: kr. 200,00.

bg_image

One Ummah – En Nation

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
T-shirt designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering

MATERIALE OG PLEJE
– 100% bomuld
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

I CM XS S M L XL 2XL 3XL
Halv Bryst 46 48 51 55 62 65 67
Længde 64 67 72 75 76 78 79

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

One Ummah

Koranen er den første bestanddel, der sætter nationsbegrebet i dets nye betydning; dets brede og afbalancerede koncept, der afhænger af troens enhed. Den var den første, der rakte ud efter hele tilværelsen med dens universelle og humane kald, der tilsidesætter enhver tribalisme eller fanatisme. Den henvendte sig til menneskeheden som helhed uden hensyn til tid eller sted. (One Ummah)

Som Profeten ﷺ sagde, “Ingen er sandlig en troende, indtil han ønsker for sine brødre det han ønsker til sig selv”

En stærk tro på ét broderskab blandt muslimerne er en del af ens deen, sammen skal vi holde af hinanden og være som en beskyttelse for alle mennesker.

Profeten ﷺ sagde, “Eksemplet på de troende i deres virkning, nådighed og i deres medfølelse mod hinanden, er som en krop”

Følg budskabet

I en dyb forståelse i denne hadith er alle muslimer “én krop”, når det gør ondt på ens broder eller søster påvirker det os alle. Den måde vi opføre os på igennem vores handlinger og sprog, viser vi vores nådighed til ethvert menneske på jorden. Selv den person som ikke er troende kommer stadigvæk fra samme skaber. Vores medfølelse for for dem som er ramt af fattigdom, sygdom eller noget andet som gør at et andet menneske har det svært, er det som muslim en del af troen at vi viser vores sympati for den ramte. Det er præcis det der gør at vi kan kalde os One Ummah (En krop) eller en nation.

Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large, XXX-Large

Farve

Sort, Mocha, Sage, Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.