no gangsters in paradise

Proud Muslim

kr. 445,00

bg_image

Proud Muslim

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
Hættetrøje designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering
Kængurulomme
2 farver: Sand og Bordeaux

MATERIALE OG PLEJE
– 65% bomuld
– 35% polyester
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Proud Muslim

At være muslim skal ikke ses som et problem for nogen, men mere som noget man skal være stolt af, og stolt kan sige, “I am Proud to be a muslim” eller “Proud to be muslim”. Så du kan med glæde bære denne unikke Proud muslim hoodie med stolthed.

Man skal være stolt over at være muslim og at man ved at man er på rette vej (Allahs vej), og at Islam er den bedste religion for alle mennesker. Netop fordi i Islam er der ingen som skal have særbehandling, og du er sort eller hvid betyder intet, vi er alle skabninger af Allah. Vi burde alle være stolte af at vise vores religion frem, og vise os som det bedste eksempel for menneskeligheden. Skulle de vide noget kan de jo henvende sig til dig og du vil svare høfligt. Må Allah give os stolthed i vores hjerter og give os styrke i vores tro.

Allah siger i Koranen:

“I er det bedste fællesskab, som er blevet frembragt for menneskene; I påbyder det rette og forbyder det forkastelige og tror på Allah…” (Koranen Sura 3:110)

Med denne tekst kan man ikke være andet end at være stolt, Allah kalder en praktiserende muslim for de bedste mennesker i verden (Ikke en gangster). Islam er det bedste du kan finde i dette liv, så lad os være stolte sammen. Må Allah vise vejen frem, give os sabr (tålmodighed) for alle mennesker som vi alle kan få en plads i pardiset, og leve der for evigt.

Vi er alle stolte af at være muslimer. Hvad er det der gør os stolte? Ordet islam kommer fra ordet fred. Og en muslim er dem der overgiver sig til Allah. Islam er den næststørste religion i verden. Fredens og enkelhedens religion. Religionen, der fremmer retfærdighed og lighed. Muhammad (fred være med ham) er en sand stolthed for muslimer i islam som den bedste leder og guide til at tilbringe et succesfuldt liv. Så kan vi være andet en at være stolte? Nej!

Alhamdulillah for at være muslim, som tror på at Allah sendte Muhammad (fred være med ham) til hele menneskeligheden for at skabe den rette tro i hjertet i denne dunya.
Vi må sammen kæmpe for vores religion, dog på en respektfuld måde og ikke skabe ufred blandt hinanden, gør vi det opstår der problemer og dem som ser med udefra vil få en dårligt syn på hvad Islam i virkeligheden er. Være en ærefuld, troværdig og respektful person, have et godt ord til andre eller hold dig tavs.

Derfor kan vi uden problemer bære denne fantastiske hoodie med den teksten “Proud Muslim”. Den er fremstillet i Danmark og i fineste kvalitet.

Proud Muslim fås også i broderet form på en kasket.

Vægt 0,350 kg
Farve

Bordeaux, Sand

Størrelse

Large, Medium, Small, x-Large, xx-Large, xxx-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.