Råd og Vejledning om ægteskab og samliv

kr. 150,00

bg_image

Råd og Vejledning om ægteskab og samliv:
Mange ægteskaber har det ikke så godt, og da kan der være god grund til at søge råd og vejledning. Du kan i denne bog finde rigtig mange gode råd og en masse vejledning til, hvordan disse problemer kan håndteres ud fra Islams grundtekster.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Råd og Vejledning om ægteskab og samliv til vores tids muslimer i forhold til, hvad vi i Koranen og i de profetiske traditioner kan finde omkring ægteskab og samliv. I en tid, hvor hyppigheden af skilsmisser også blandt muslimer er stærkt stigende, er der al mulig grund til at se på, hvordan man fra de islamiske kildeskrifter kan finde inspiration og råd til at komme videre, når det bliver vanskeligt. Eller hvilke ting, man med fordel kan se efter hos en kommende ægtefælle. Eller hvad bør man selv gøre i forhold til ægtefællen for at få det bedst mulige forhold.

Spørgsmålene er utallige og denne bog er blevet til i forbindelse med en lang række konkrete spørgsmål, som forfatteren er blevet mødt med gennem mange års arbejde i muslimske kredse i Danmark.

Hårdt indbundet

184 sider

Abu Yusu al Funi

Råd og vejledning om ægteskab og samliv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.