no gangsters in paradise

Sabr Cap

kr. 185,00

bg_image

Sabr Cap

Sabr er på dansk tålmodighed og det er noget alle mennesker har brug for, og det bedste måde at opnå sabr på er at lave sin salah.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Sabr Cap

Sort Kasket

“Den, der bliver ved med at være tålmodig, Allah vil gøre ham tålmodig. Ingen kan få en bedre og større velsignelse end sabr.” (Al-Bukhari)

Med denne sabr kasket / sabr cap kan du bære budskabet om at have tålmodighed, og på minde dem herom.

Sabr er et arabisk ord, der oversættes som Tålmodighed. Men Sabr betyder meget mere end bare tålmodighed. Sabr er udholdenhed, overbærenhed, standhaftighed, udholdenhed. Sabr er noget, vi ofte beder Allah om, især når vi står over for vanskeligheder i livet. I Koranen bliver vi ofte mindet om sabrens dyder og skønhed. Af “صبر جميل” en smuk tålmodighed. Men er det virkelig smuk? Hvordan kan det være smuk, når selve essensen af tålmodighed indebærer udholdende hårde tider?

Tålmodighedens skønhed ligger i varige katastrofer, mens du stræber efter at normalisere dit liv og fortsætte, som om tingene er okay. At leve livet, mens du er smukt tålmodig, er en skat. Det er en karakteristik legemliggjort af profeten Muhammad (fvmh) og hans ledsagere. Det er en egenskab, som alle profeterne havde holdt meget tæt på. Havde det ikke været for deres smukke tålmodighed, ville de aldrig have vundet. ‘Hvordan kan tålmodighed være smuk, når selve essensen af tålmodighed indebærer at udholde hårde tider?’

Lad os starte med dette faktum. Sabr og smuk tålmodighed betyder IKKE at lide i stilhed. At holde ud, mens du ikke forsøger at søge hjælp til din situation, er ikke det smukkeste tålmodighed er. Vi hører ofte om mennesker, der lever under forfærdelige omstændigheder, der bliver bedt om blot at ’have sabr og fortsætte’. At være tålmodig og fortsætte med at bede Allah om en vej ud. Og selvom vi aldrig må stoppe med at bede Allah om vejledning, har Han (swt) givet os evnen til at handle. Islam er ikke en passiv religion. Gud ønsker ikke, at vi skal være passive mennesker. ‘Han (swt) ændrer ikke en tilstand af mennesker uden indsats fra folket først’. Jeg talte engang med en søster, der nævnte, at hun udholdt et voldeligt ægteskab og søgte hjælp fra sit samfund, som igen fortalte hende, at hun skulle “have sabr”. Men jeg kan ikke understrege, hvor forkert og uislamisk det er. Ingen skal behøve at lide i stilhed, og vi som medmennesker bør gøre vores bedste for at lette hjælp på nogen måde til medbrødre og søstre i islam. Der er en smuk hadith fortalt af muslim, hvorved vores elskede profet Mohammed (swt) fortalte sit folk:

“Enhver af jer, der ser en ondskab, skal ændre den med sin hånd; og hvis han ikke er i stand til det, så [lad ham ændre det] med sin tunge; og hvis han ikke er i stand til det, så med sit hjerte – og det er troens svageste.”

 

sabr cap

Skønheden i Sabr

Tilbage til skønheden i Sabr. Sabr er, når du, uanset hvor hårdt livet bliver, helhjertet husker, at Allah har smukke ting i vente til dig. Sabr er den handling, der opretholdes, uanset hvor forfærdeligt du har det internt, påfører du aldrig andre smerte eller lader dette påvirke, hvordan du behandler andre. De sidste vers af Surah Al-Baqarah siger:
“Allah belaster ikke en sjæl med mere, end den kan tåle”

Dette kan stilles spørgsmålstegn ved, når vi bliver testet. Vi kan føle, at intet er så traumatisk eller svært som vores situation, eller at intet kan måle sig med det. Men Allah prøver i sandhed sine tjenere efter, hvad de kan udholde. Som en ven engang udtrykte det: “Han giver altid det rigtige pres”. For eksempel kan en person, der lider af kræft, aldrig have været i stand til at holde ud at miste en elsket i en bilulykke. På samme måde har en person, der kæmper mod de forfærdelige konsekvenser af at miste deres elskede i en ulykke, måske aldrig været i stand til at holde ud at håndtere en dødelig sygdom. Begge disse prøvelser er lige så svære, hårde og ekstremt prøvende, men Allah kender de nøjagtige grænser for hver og en af ​​jer og vil kun give dig, hvad du kan tage imod. Han er jo tættere på os end vores helt egen halsåre.

Tålmodighed

Og husk, at de fleste af vores liv ikke er ren lyksalighed. Det er trods alt Dunyaen, ikke? Profeten Muhammed, fred være med ham, fortalte os, at ‘dunyaen er et fængsel for den troende’. Må vores prøvelser og trængsler være en kilde, hvorigennem vi kan udøve sabr og bane vejen for vores synders udligning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.