no gangsters in paradise

Sabr – Tålmodighed

kr. 475,00

bg_image

Sabr – Tålmodighed

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
Hættetrøje designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering
Kængurulomme
2 farver: Sort og Lys Grå

MATERIALE OG PLEJE
– 65% bomuld
– 35% polyester
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Sabr betyder tålmodighed

I islam er der et begreb kaldet Sabr (arabisk: صَبْرٌ‎), som bogstaveligt betyder udholdenhed, udholdenhed eller tålmodighed.

Det er en af to dele af samme person, tro og med god grund.

I denne dunya vil vi alle stå over for mange uvejr. Nogle af os under disse uvejr vil nogen personer gøre et forsøg på at prøve at kontrollere vejret, de vil bande, skrige og råbe, men når de først er færdige med at jamre sig, har de intet andet valg end at respektere naturens raseri.

Nogle har ikke den følelsesmæssige modenhed til at respektere stormen.

De indser ikke, at det vælter over os alle. De fremhæver denne begivenhed som noget, der kun skete for dem. Men det er ikke sandt, se det regner over os alle sammen.

Den, der lærer at omfavne uvejret som en del af livet, som også har sabr og mod til ikke at blive skuffet over Allah, vil være blandt dem, der fortjener paradis. Det er den person, der kan sige, Alhamdulillah (al pris være Allah) under enhver omstændighed, som Allah belønner.

“Vi vil bestemt prøve jer med en del frygt og sult, med tab i besiddelser, liv og afgrøder. Forkynd dog et glædeligt budskab til dem med tålmodighed” – Koran 2:155

Tålmodighed er en enorm handlingsdyrkelse og er kun forbeholdt dem, der bliver prøvet med modgang. Lad ikke din lidelse gå til spilde, lær og få maksimal belønning ud af det. Se det som en mulighed for at opbygge din karakter og skærpe dit sind. Hvis dit liv har været let hele tiden, er der ikke behov for en sådan kvalitet.

I Koranen er der én ting, som vi er sikre på, og det er, at de, der er tålmodige, vil få en belønning uden mål.

“(O Sendebud) Afvent da tålmodigt din Herres dom. For Vi har dig for øje. Og lovpris din Herre når du står op (i bøn)” –Koran 52:48

Med hensyn til tålmodighedens dyd har hadith lignende lære som Koranen. Det fortæller os, at ægte Sabr kommer, når tragedien har ramt os, den, der er tålmodig og udholder Allah, vil tilgive ham eller hende for deres synder, og at hvis Allah vil gøre godt mod nogen, plager han dem med udfordringer. Allah ved hvad der er bedst for os, vil med forskellige teste kan vi få noget der er bedre end det vi havde.

Abu Sa’id og Abu Hurairah (Må Allah være tilfredse med dem) rapporterede, at profeten (ﷺ) sagde: “Aldrig vil en troende bliver ramt af et ubehag, en sygdom, angst, en sorg eller mental bekymring eller endda prikken fra en torn, uden at Allah vil reducer dine synder på grund af din tålmodighed”. [Al-Bukhari og Muslim]. Riyad As Salihin Arabic/English bog reference: Book 1, Hadith 37

Den vigtigste Sabr der forventes af muslimer, er beslutsomhed, udholdenhed, styrke, udholdenhed, standhaftighed og fastholdelse.
Den bedste egenskab som muslimerne skal demonstrere for at opfylde deres pligter til at etablere islam i deres eget liv, i deres samfund og med en vision om at implementere islamiske verdensorden for fred, retfærdighed og sikkerhed over hele kloden.

Dette arbejde – som alle troende først og fremmest er forpligtet til at påtage sig for at etablere et globalt fællesskab af troende og derefter at opretholde det, en meget svær opgave, der kan give en masse udfordringer og risici. Det kræver meget udholdenhed, styrke, vedholdenhed og tålmodighed. At have Sabr altid, er et grundlæggende krav for tro.

Vægt 0,350 kg
Farve

Lys Grå, Sort

Størrelse

Large, Medium, Small, x-Large, xx-Large, xxx-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.