Tyrkisk Kufi

kr. 39,00

bg_image

Tyrkisk Kufi

– 100% bomuld
– 4 farver
– Luftig
– Meduim tyk

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Tyrkisk Kufi

100% bomuld
Høj kvalitet 100 % bomuld: Vores Kufi-huer er lavet af 100 % premium-bomuld for en blødere og mere behagelig følelse. Bomuldsgarn giver en blød, kløfri, behagelig følelse hele dagen.
Traditionelt Kufi Design: Designet af vores kufi hue/muslum hue er et klassisk afrundet topdesign, der både er tidløst og sidder tæt på hovedet. Vælg mellem en række farver og hæklede og gitterdesigns, der passer til ethvert outfit. Er du efter en sort kufi hat, en kufi blå kasket eller et specielt gitterdesign? Vi har dig dækket!

Stretchy One Size Passer mest: Bomuldsgarnet kombineret med hæklestrikket design betyder, at stoffet har en vis stretch og giver det. Disse kufi- eller muslimske hatte er OSFM og vil strække sig, så de passer til hovedstørrelser fra 22″ til 23 ⅞”.

Let og åndbar: Ideel til at bære året rundt som en kufi muslimsk kasket, vores kufi-hatte er lette og åndbare. Det hæklede strikmønster giver mulighed for luftgennemstrømning, hvilket gør dem især som en forårs- og sommerhue.

Vores kvalitetsforpligtelse: Vi er forpligtet til at lave hovedbeklædning af højeste kvalitet. Hvis du på nogen måde er utilfreds med din kufi, så kontakt os, så løser vi problemet med det samme.

tyrkisk kufi

Hovedbeklædning i Islam

Det er ikke fra sunnah for mænd at have hovedbeklædning på i hverdagen, eller under salah (bøn). Men der er hadith om at Profeten Muhammad (saws) for det meste dækkede sit hoved under en turban, kufi eller lignede. Laver man salah (bøn) med eller uden har det ikke nogen fordel, eller bedre belønning da Profeten Muhammad (saws) ikke have udtalt sig herom. Der er dog tale om at mænd har kufi, turban ect. på for ikke skulle samlingens med jøderne.

Farve

Hvid, Lys Grå, Skov Grøn, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.