Taqwa

kr. 375,00

bg_image

Taqwa

– 65% bomuld
– 35% Polyester

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Taqwa er et centralt begreb, som ofte er blevet nævnt i Koranen, især i vers, der omhandler individuel adfærd i sociale relationer. Nogle af de almindelige engelske oversættelser af ordet taqwa er “fromhed” og “agt på” eller “Gud-frygtende.” Hver af disse oversættelser giver kun en delvis forståelse af dette ords sande betydning, fordi det er en holdning, der kombinerer mange følelser, såsom gudsfrygt, agtpågivenhed og frem for alt at være gudsbevidst.

taqwa

Frugter af Taqwa

Der er flere fordele afledt af den moralske kvalitet ved at være gudsbevidst. For det første er Koranen i sig selv en vejledning for dem, der er Gudsbevidste: [Dette er skriften, som der ikke er nogen tvivl om, en vejledning til dem, der afværger (det onde)] (Al-Baqarah 2:2). Dette er grunden til, at mange mennesker ikke rigtig har gavn af at læse hellige bøger, fordi deres hjerter ikke rigtig er modtagelige for dem.

En anden fordel er, at taqwa hjælper folk til at have ordentlig vision, viden og visdom. Med henvisning til dette finder vi et smukt vers i Koranen, der siger, hvad betyder [O I, som tror! hvis I frygter Allah, vil han give jer et kriterium (at dømme mellem rigtigt og forkert), fjerne (alt) ondt (som kan ramme) jer fra jer, og tilgive jer: for Allah er nådens Herre ubegrænset] (Al- Anfal 8:29). Et andet vers, der relaterer taqwa til viden og vision, siger, hvad betyder [Overhold din pligt over for Allah. Allah lærer dig. Og Allah kender alle ting] (Al-Baqarah 2:282).

Taqwa er også en årsag til at modtage Guds velsignelser og finde en vej ud af problemer og trængsler, der kan findes i livet. For eksempel siger Koranen, hvad betyder [Og den, der passer på (hans pligt overfor) Allah, han vil gøre hans affære let for ham] (At-Talaq 65:4).

 

Størrelse

Large, Lille, Medium, Small, Stor, x-Large, xx-Large, xxx-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.