Koranen På Dansk

kr. 300,00

Ikke på lager

bg_image

Koranen På Dansk

er en oversættelse af den islamiske hellige skrift, Koranen, til det danske sprog. Det er en måde at give danske læsere mulighed for at opleve og forstå den centrale religiøse tekst i islam.

– Hardbook
– Dansk / Arabisk
– 114 Kapitler

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Koranen på dansk

og Koranen på arabisk er en af ​​verdens mest betydningsfulde og ærefrygtindgydende religiøse skrifter. For mange muslimer er denne hellige bog en kilde til spirituel vejledning og inspiration.

For at hjælpe med at bringe denne værdifulde viden til en bredere dansk-talende publikum er det besluttet at give en udvidet gennemgang af “Koranen på Dansk med Arabisk Tekst.”

Koranen på Dansk

Oversættelsens Oprindelse og Baggrund

“Koranen på Dansk med Arabisk Tekst” er en oversættelse af den originale arabiske tekst af Koranen, som er blevet tilpasset til den danske kultur og sprog. Oversættelsen blev først udgivet i 1990’erne og er siden blevet en af ​​de mest populære og anerkendte danske oversættelser af Koranen.

Baggrunden for denne oversættelse var at give muslimer, der taler dansk, muligheden for at forstå og engagere sig med denne vigtige spirituelle tekst på deres eget sprog.

Teksten er oversat af Abdullah Simsek og Ahmet Onay

Fordele ved at Læse Koranen på Dansk

Det er klart, at læsning af Koranen på dansk kan være en stor fordel for mange muslimer, især for dem, der ikke behersker arabisk. Ved at læse bogen på dansk, kan man få en dybere forståelse og forbindelse til denne hellige tekst, og dermed styrke sin spirituelle praksis og tro.

Andre fordele kan være følgende:

  1. Bedre forståelse: Læsning af Koranen på dansk kan hjælpe med at forstå budskabet bedre, da det er på et sprog, man forstår.
  2. Nemmere tilgængelighed: Dansk udgave af Koranen gør det nemmere for folk med dansk som modersmål at få adgang til og forstå budskabet.
  3. Fællesskab: Det kan skabe en følelse af fællesskab med andre danske muslimer og styrke deres forbindelse til deres religion.
  4. Kulturforståelse: Læsning af Koranen på dansk kan også bidrage til en bedre forståelse af islam og muslimsk kultur blandt ikke-muslimer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.