no gangsters in paradise

Ramadan 2024 t-shirt

kr. 250,00

bg_image

Ramadan 2024 T-Shirt

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
T-Shirt designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering
Farver lys blå, mocha og hvid

MATERIALE OG PLEJE
– 100% bomuld
– 160 g
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

 

I CM XS S M L XL 2XL 3XL
Halv Bryst 46 48 51 55 62 65 67
Længde 64 67 72 75 76 78 79

 

vaskemærke

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Ramadan 2024 t-shirt

Ramadanen er en måned med faste og afholdenhed fra ting, der anses for at være urene for sind og krop. De, der deltager i ramadanen, afholder sig fra mad, drikke og urene tanker mellem solopgang (Fajr) og solnedgang, og giver dem i stedet mulighed for at fokusere på bøn og forbindelse med Allah.

Fastehandlingen giver individet mulighed for at forstå smerten og lidelsen hos millioner over hele verden, som lever deres liv i fattigdom og hungersnød, hvilket efterlader deltageren mere jordet og taknemmelig for alt det, Allah har givet dem. Ved udgangen af måneden bliver der givet Zakat-donationer under ramadanen, og derefter fejres Eid al-Fitr med sine kære. Eid er en fantastisk tid med fest og fest for muslimer, med gaver udvekslet mellem deres kære.

ramadan iftar

Hvorfor er det vigtigt at faste?

Faste under ramadanen er en af islams fem søjler. Det blev beskrevet i Koranen og forventes, at alle muslimer (dem, der er modne og ved godt helbred) skal faste fra solopgang til solnedgang i denne Ramadan-måneden.

I løbet af denne tid er faste mere end blot afholdenhed; det er et middel til tilbedelse og for muslimer at føle en tættere og dybere forbindelse med Allah. Faste giver hver enkelt mulighed for at forstå, hvad det vil sige at gå uden, og at lære tålmodighed med sig selv og dem omkring dem, såvel som medfølelse med de mindre heldige.

Ramadanen har en fantastisk plads i muslimernes hjerter, da det er tiden for en af islams søjler, som er at faste. Allah har beordret muslimer til at faste det, og det er ønskeligt at bruge sine nætter på at bede og bønfalde Allah. I denne måned er der en nat, der er bedre end tusind måneder. Profeten sallallaahu `alayhi wa sallam sagde: “Den, der faster Ramadan-måneden med tro, mens han søger Allahs fornøjelse og belønning, vil få sine tidligere synder tilgivet”.

7 overraskende sundhedsmæssige fordele ved Ramadan

1) Dadler

Selvom tre dadler spises ved starten af Iftar hver dag under ramadanen af åndelige årsager, kommer de også med den ekstra bonus af flere sundhedsmæssige fordele. Et af de vigtigste aspekter ved faste er at få den rigtige mængde energi, og i betragtning af at en gennemsnitlig portion dadler indeholder 31 gram (lidt over 1 oz) kulhydrater, er dette en af de perfekte fødevarer til at give dig et boost.

Dadler er også en fantastisk måde at få nogle tiltrængte fibre på, som vil hjælpe og forbedre fordøjelsen gennem ramadanen. Læg dertil deres høje niveauer af kalium, magnesium og B-vitaminer, og det bliver hurtigt tydeligt, at dadler er en af de sundeste frugter der findes.

2) Boost din hjerne

Du vil uden tvivl være opmærksom på de positive virkninger faste kan have på dit mentale velvære og åndelige fokus, men de hjerneforstærkende kræfter ved ramadanen er endnu mere betydningsfulde, end du måske tror. En undersøgelse udført af videnskabsmænd i USA viste, at det mentale fokus opnået under ramadanen øger niveauet af hjerneafledt neurotrofisk faktor, som får kroppen til at producere flere hjerneceller og dermed forbedre hjernens funktion.

Ligeledes betyder en markant reduktion i mængden af hormonet kortisol, produceret af binyrerne, at stressniveauet reduceres kraftigt både under og efter ramadanen.

3) Undgå dårlige vaner

Fordi du vil faste i løbet af dagen, er ramadanen det perfekte tidspunkt til at droppe dine dårlige vaner for godt. Laster som rygning og sukkerholdige fødevarer bør ikke forkæles under ramadanen, og når du afholder dig fra dem, vil din krop gradvist akklimatisere sig til deres fravær, indtil din afhængighed er stoppet for altid.

Det er også meget nemmere at forlade vaner, når du gør det i en gruppe, hvilket burde være nemt at finde under ramadanen. Fastens evne til at hjælpe dig med at fjerne dårlige vaner er så vigtig, at det britiske sundhedsvæsen anbefaler det som det ideelle tidspunkt at droppe rygning.

4) lavere kolesterol

Vi ved alle, at vægttab er et af de mulige fysiske resultater af faste under ramadanen, men der sker også en lang række sunde forandringer bag kulisserne. Et hold af kardiologer i De Forenede Arabiske Emirater fandt ud af, at mennesker, der observerer Ramadan, har en positiv effekt på deres lipidprofil, hvilket betyder, at der er en reduktion af kolesterol i blodet.

Lavt kolesteroltal øger kardiovaskulær sundhed, hvilket i høj grad reducerer risikoen for at lide af hjertesygdomme, et hjerteanfald eller et slagtilfælde. Hvad mere er, hvis du følger en sund kost efter ramadanen, skulle dette nyligt sænkede kolesterolniveau være nemt at vedligeholde.

5) Varig nedsættelse af appetit

Et af hovedproblemerne med ekstreme fad-diæter er, at ethvert vægttab ofte hurtigt tages på igen, nogle gange endda med lidt ekstra. Dette er ikke tilfældet med ramadanen. Reduktionen i mad indtaget under fasten får din mave til gradvist at skrumpe, hvilket betyder, at du bliver nødt til at spise mindre mad for at føle dig mæt.

Hvis du ønsker at få en vane med at spise sundt, er Ramadanen et godt tidspunkt at starte. Når det er færdigt, vil din appetit være lavere, end den var før, og du vil være langt mindre tilbøjelig til at forkæle dig med din spisning.

6) Afgifte

Ud over at være fantastisk til åndeligt rense dig selv, fungerer Ramadanen som en fantastisk detox for din krop. Ved ikke at spise eller drikke i løbet af dagen vil din krop blive tilbudt den sjældne chance for at afgifte dit fordøjelsessystem gennem hele måneden.

Når din krop begynder at indtage fedtreserver for at skabe energi, vil den også forbrænde eventuelle skadelige toksiner, der kan være til stede i fedtdepoter. Denne kropsrensning vil efterlade en sund blank tavle og er den perfekte springbræt til en konsekvent sund livsstil.

7) Absorber flere næringsstoffer

Ved ikke at spise hele dagen under ramadanen vil du opdage, at dit stofskifte bliver mere effektivt, hvilket betyder, at mængden af næringsstoffer, du optager fra maden, forbedres. Dette er på grund af en stigning i et hormon kaldet adiponectin, som produceres ved en kombination af faste og spisning sent om natten, og tillader dine muskler at optage flere næringsstoffer.
Dette vil føre til sundhedsmæssige fordele overalt i kroppen, da forskellige områder er i stand til bedre at optage og udnytte de næringsstoffer, de har brug for for at fungere.

Elsker du Ramadanen, så er Ramadan 2024 t-shirt lige noget for dig

Der findes også en Ramadan Hoodie:

Vægt 0,165 kg
Farve

Blå Tåge, Hvid, Mocha

Størrelse

Large, Medium, Small, x-Large, xx-Large, xxx-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.