no gangsters in paradise

Free Palestine

kr. 445,00

bg_image

Free Palestine

– Leveringstid fra 3–5 dage.
– 14 dages returret

BESKRIVELSE
Hættetrøje designet i Danmark
Varen har OEKO TEK Certificering
Kængurulomme
Flaget er broderet
2 farver: Navy Brun og Sort

MATERIALE OG PLEJE
– 65% bomuld
– 35% polyester
– 350 g/m2
Dette produkt er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden kemiske pesticider, genmodificerede frø og kunstgødning.

returvare

14 dages returret

hurtiglevering

Hurtig levering

sikkerbetaling

Sikker betalling

Beskrivelse

Free Palestine

Vores økologiske hoodie er et statement-piece til alle, der ønsker at støtte Palæstina-sagen. Hoodien er lavet af høj kvalitet bomuld og har en god pasform, som holder sig godt, selv efter gentagne vaske. Dette gør det til en fantastisk investering for dem, der ønsker en holdbar og komfortabel hoodie.

Budskabet på denne hoodie siger det hele – “Free Palestine”. Det er en kraftfuld besked, der viser din solidaritet med det palæstinensiske folk i deres kamp for frihed og retfærdighed. Med dette budskab påtrykt din hoodie, kan du være med til at sprede opmærksomhed omkring en vigtig sag og skabe dialog omkring Palæstinas kamp.

Trykket på denne hoodie er af høj kvalitet og kan tåle mange vaske uden at miste sin farve eller form. Det betyder, at denne hoodie vil holde i lang tid, og at budskabet om Palæstina vil blive ved med at sprede sig.

Ikke kun er denne hoodie et kraftfuldt statement-piece, men den er også bæredygtig. Den er lavet af økologisk bomuld, som er bedre for planeten og for de mennesker, der producerer tøjet. Dette gør denne hoodie til et etisk valg for alle, der ønsker at støtte en sag og samtidig passe på vores planet.

Samlet set er vores økologiske hoodie med budskabet Free Palestine et kraftfuldt og meningsfuldt statement-piece, der viser din støtte til en vigtig sag. Det er en investering, der holder i lang tid, og som vil hjælpe med at sprede opmærksomhed omkring Palæstinas kamp.

Info om Palestina

“Palæstina” var på et tidspunkt et almindeligt navn, der blev brugt indtil 1948 til at beskrive den geografiske region mellem Middelhavet og Jordanfloden, tager man fat i det gamle testemente finder man også navnet deri, Iza / Jesus befandt sig i Palestine.

I dens historie har assyrerne, babylonierne, perserne, grækerne, romerne og egypterne blandt andre kontrolleret Palæstina på et eller andet tidspunkt. Det Osmanniske Rige styrede regionen fra 1500-tallet gennem 1917. Efter 1. Verdenskrig blev Palæstina administreret af Det Forenede Kongerige under et mandat modtaget i 1922 fra Folkeforbundet. Palæstinas moderne historie begynder med opsigelsen af det britiske mandat, delingen af Palæstina og oprettelsen af Israel og den efterfølgende israelsk-palæstinensiske konflikt.

I dag er muslimerne blevet tvunget væk fra deres hjem og land, mange er flygtet til Syrien for at finde fred. Vi som muslimer kan ikke finde os i at nogle mener at Palæstina er deres land, muslimer lukker dem ind, som det gamle ordsprog siger, “Giv en lillefinger, og de tager hele armen”. Desværre er det gået så vidt at de skyder muslimer for sjovt. Vi kan gøre vores bedste for at gøre verden opmærksom på at de skal have deres land tilbage. Denne hoodie er et godt eksempel og har det budskab som alle burde forstå, “Free Palestine” befri Palæstina nu!

Vægt 0,350 kg
Størrelse

X-Small, Small, Medíum, Large, X-Larage, XX-Large

Farver

Sort, Navy Brun

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.